31 de gener del 2020

Sisè aniversari del Museu de Matemàtiques de Catalunya

Ja fa sis anys que el Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) té un espai estable a Cornellà, al Museu Palau Mercader. Milers de nens i nenes d’arreu de Catalunya i també d’altres comunitats han visitat l’exposició permanent i han participat en els tallers i activitats que l’entitat organitza durant l’any.
Un balanç positiu, que celebrem i que valorem perquè és sens dubte un referent que dona valor i s’incorpora al nostre patrimoni cultural. Agraïm la confiança dipositada en el seu dia pels professors que ens van oferir aquesta iniciativa que genera molta activitat al seu voltant. Les matemàtiques no són una disciplina fàcil en general, però la perspectiva que ofereix el Museu i l’entusiasme dels seus col•laboradors desmitifiquen una mica la seva relativa dificultat.
Aquest cap de setmana estan de celebració i conviden a la ciutadania a la seva festa d’aniversari. Han organitzat activitats familiars al voltant del Museu el diumenge al matí, a més de xerrades i altres activitats durant la setmana. També es pot aprofitar per participar en les activitats patrimonials que el Museu Palau Mercader ofereix , com una visita guiada per la planta noble o veure una de les exposicions itinerants.
I l’inici del mes de febrer també ens retroba amb les programacions estables del Cornellà Escènica i el Cultura en Família, per gaudir de la cultura des dels nostres equipaments municipals.