25 de gener del 2013

Posar fil a l'agulla

Això és el que comencem a fer amb el projecte “Educar per Crèixer”. La propera setmana tenim plenari per iniciar un camí ambiciós fer de l’educació un projecte ampli de ciutat, transversal, amb els màxims de consensos i sensibilitats possibles, per aglutinar esforços i recursos i crear un nou escenari plural i obert que ens permeti ampliar les expectatives de les properes generacions, per crear, per construir i per fer front al futur.
Aquest només serà un primer pas, posar fil a l’agulla, en un espai per parlar i especialment per escoltar. Les retallades pressupostàries estan sacsejant el món educatiu, que és un pilar al qual no podem renunciar en el nostre perfil ciutadà; hi ha moltes coses que es fan a la ciutat, molts esforços, moltes iniciatives que podem avaluar i que es poden posar en valor, comprometre’ns a potenciar conjuntament.

Abans, aquest cap de setmana a la ciutat ens permet estrenar algunes noves activitats, com una exposició al Museu Palau Mercader sobre la nova cançó, o els treballs dels alumnes de l'Espai Fotogràfic al Centre Cívic Sant Ildefons. També continuen les representacions del 8è Concurs de Teatre Amateur, que organitzen Triangle Teatre i Catalònia Teatre, i que s'allargaran fins el mes de març, els diumenges a la tarda.